sunnuntai 17. tammikuuta 2010

*Eteisen vanhaa pöytää komistaa tällä hetkellä Arabian vanha pesu vati ja kannu.
*
Jotenkin tuntuu siltä etten saa mitään aikaiseksi tai oikeastaan valmiiksi. Tilkkujen ompelu ja virkkaus pahasti kesken. Eilen Maileg pupuista innostuneena ja netistä mallia katsellen loin "oman" pupun joita varmasti useampi tulee tehtyä. Kuva ensimmäisestä tulokkaasta tulossa.
*
Perheessä jyllää taas flunssa, muksuilla ja minulla. Muutaman päivän on tuntunut että posket on täynnä limaa, varmaan tulossa taas poskiontelo tulehdus. Pöytien ja laatikoston maalaus saa nyt odottaa tervehtymistä. Mies on sitä mieltä että vasta kesällä maalataan nuo olohuoneen paneelit, luulen etten jaksa odottaa kesään. Mukavaa sunnuntai päivää ja alkavaa viikkoa kaikille vierailijoille!

4 kommenttia:

Camilla kirjoitti...

Wow! A finnish follower:) Hope you like what yuo are reading. I expect that you are using the translater:)

Mummu-Ruusunen kirjoitti...

Hih! Minä olen sellainen heti nyt äkkiä tyyppi että ymmärrän hyvin että et jaksa odottaa paneelien malausta kesään. Mutta hei luin juuri (kun haaveilen meijän seinien ja katon maalauksesta) että tuon tyyppiset maalukset pitää suorittaa kesällä kun lämmityskausi on kiivaimmillaan. Että ei kun maalaamaan!
Edellisen postuksen tilkkupetto oli upea. Hieman kateellinen tuollaisesta käsityötaidosta olen. Ja virkkaamalla peitto, huh, minä en tahdo saada kun pannulappuja justain ja justain virkkaamalla aikaiseksi.
Hitsin pimpulat mun piti viellä jotain kirjoittaa mutta hukkasin ajatukseni kun neiti tuolta huuteli apuja mansikkasopan keittoon... No palailen taas
Niin ja kiitos käynnistäsi
T: Mummu-Ruusunen

Mummu-Ruusunen kirjoitti...

APUA! EI KESÄLLÄ VAAN JUURI TALVELLA PITÄÄ SUORITTAA SEINIEN JA KATTOJEN MAALAUKSET!

Minna Perälä kirjoitti...

Ihanat Arabian kannu ja vati!!! Jään odottamaan innolla kuvaa pupustasi :)) Pikaista paranemista teille kaikille!

Related Posts with Thumbnails