keskiviikko 20. tammikuuta 2010

Makuuhuone

*Makuuhuone on vielä kokonaan talvi asussa. Kaikkia keväisiä juttuja tekisi jo mieli, mutta täytyy malttaa vielä vähän aikaa. Sänky on 160 cm leveä ja vie aika ison tilan huoneesta. Sänkyä vastakkaisella seinällä ei ole tällä hetkellä mitään, siihen pitäisi saada pienikokoinen lipasto ja hylly.Korulipasto/kello on samaa vaaleaa turkoosia kuin verhojen, tyynyn ja koriste mollamaijan mekon kuviot. Kuvio kangas on Tildaa.Huoneen somisteista/yksityiskohdista tein kuva kollaasin.
Klikkaa kuva isommaksi.
*
Joku oli päässyt käsiksi blogin kävijä laskuriin, tilalle oli tullu pelejä ja linkkejä. Piti tehdä kokonaan uusi laskuri, harmittaa kun täällä oli jo ihan kivasti käynyt vierailijoita. Myös tänään päivällä blogin kukka reunukset puuttuivat, lisäsin koodin uudelleen niin alkoi näkymään. Onko kellään ollut samanlaisia ongelmia?

4 kommenttia:

Mummu-Ruusunen kirjoitti...

Kiitos että päästiin kurkkaamaan makkariinne!
Ihania enkuleita ja Tildoja täälläkin. Köäsineet ja valaisin on unelma ihanat!
Kovin kaunista.
Minulla meni tämäkin päivä harakoille tytön kaverina äitipoli käynnillä. Ultran kautta tutustuilemassa uuteen lapsen lapseen muutaman viikon, no ok. 1½kk kun viellä maltan niin pääsen ihan livenä tutustumaan

maikku kirjoitti...

kaunista! kivoja yksityiskohtia.

Minna Perälä kirjoitti...

Sängyllä hauskat tyynyt ja Tildatyttö !

Tuo kuvakollaasin kruunu on ihastuttava!!! Ja enkeleitähän ei ole koskaan liikaa :))

Mukavaa torstaita

mimmuli kirjoitti...

Hurmaavia kuvia pupsuista alla..niin keväisiä jo=)

Related Posts with Thumbnails