lauantai 3. huhtikuuta 2010

Pääsiäisloma jatkuu...

*
Jatketaan pääsiäistä hieman rauhallisemmilla kuvilla.Maalasin viikolla rottinki tuolin valkoiseksi, mutta päällinen siihen jäi vielä ompelematta. Ensi viikon hommia, nyt on sängynpeitto tuolinpäällisenä.Nämä pääsiäismunat ostin tiimarista, maalasin valkoisella ja leimailin ruskealla leimasin värillä. Pitsin ja koukkunauhan kiinnitin kaksipuolisella teipillä ja pakkausnarua
kietaisin vielä rusetille.Pajunkissoja haettiin viime sunnuntaina, kovin vähän niitä löydettiin.Tänään lähdetään käymään Länsikeskuksessa, Joni saa käydä lelukaupassa, Johanna vaate kaupoissa ja minä Sinooperissa ;)Nämä viimeisen kuvan pääsiäismunat ovat samoja Tiimarin pahvi munia. Nämä olen päällystänyt skräppäys paperilla, liimaten. Enkelit olen leikannut askartelu arkista, niiden alla on ruskeasta paperista revitty nauha sekä pitsi. Viimeisenä pakkausnaru kietaistuna rusetille ;)

8 kommenttia:

Katja kirjoitti...

Kaunista pääsiäistä teilläkin :) Vitsi mistähän löytäisin korituolin, kuistille paria vanhaa ja muhkeaa kaipailisin..

Nautinnollista shoppailureissua, minäkin tästä alan suuntaamaan työmaalle päin.

Titti kirjoitti...

Ihania kuvia Tiina! ♥
Leppoisaa pääsiäisen jatkoa!

Ulla-Kristiina kirjoitti...

Kauniita kuvia kauniista esineistä!

Hyvää lankalauantaita!!

päivi kirjoitti...

kauniita munia ja asetelmia!
taitavasti olet tehnyt nuo munat, just minun makuuni:)
kiva kun taas vierailit,
lämpimin terkuin
päivi

Marianne kirjoitti...

Kauniita pääsiäis koristeluja.

Pajun kissoja minäkin etsiskelin ja jokusen löysinkin, mutta sisällä oltuaan yhden yön olivat jo yli menneitä...varisivat...

Mukavaa pääsiäisen jatkoa !

Sari kirjoitti...

IIIhania nuo nuotti munat<3!!!!!!
Niin kauniita!!!! Voi kun osaisi tehdä itsekin =)

Pia kirjoitti...

Olet todella taitava! Nuo munat ovat niin ihania!!! Mistä olet hommannut tuon leimasimen, joka näyttää nuottirivistöltä, jos oikein ymmärsin?! Kerro, pliis!

Hauskaa pääsiäsmaanantaita Sinulle!

-Pia-

Cecilia kirjoitti...

Tuo nuotti leimasin on Artemion valikoimasta, saattaa olla Presentossa ;) Siellä on ainaki ollu Artemiolta tilattua tavaraa. Myin vähä aikaa askartelu tarvikkeita tää on niistä jäämistöjä, tän nuotti leimasimen kanssa samassa setissä on teksti leimasin.

Related Posts with Thumbnails