lauantai 24. huhtikuuta 2010

Ostoksia

Viikko sitten lauantaina käytiin siellä huutokaupassa. Olisi ollut muutamia kauniita juttuja mitä olisin halunnut huutaa, mutta en jaksanut siellä kahta tuntia pidempään seistä. Huutajia oli paljon niinkuin huudettavaakin. Meklari oli hieman hajamielisen oloinen koko ajan, huutajien ja apulaisten piti korjailla koko ajan meklarin sanomisia...
Kuvissa olevan kannellisen ja jalallisen astian huusin, hopea kokoelmaani. Hinta jäi suht edulliseksi.
Kuvissa oleva kannu ja tarjotin löytyi tänään kirpparilta. Kannu on ollut jo pidempään hankittavien/etsittävien listalla. Tarjotin oli ihan "yli" halpa oli se otettava kun sain 70 centillä, vaikka samanlainen on entuudestaan kaapissa.
Ajatukset sinkoilee laidasta laitaan, puuhia oisi vaikka kuinka. Ompelua, maalausta, askartelua... Kiitos kaikille kommenteista blogissani, olen saanut taas uusia lukijoitakin ;) ;) Oma kommentointi on jäänyt aika vähiin viimeaikoina, päivittäin teen kuitenkin blogi kierroksia ja katselen kaikkea kaunistsa blogeissanne. Mukavaa keväistä viikonloppua kaikille vierailijoille!

9 kommenttia:

Ulla-Kristiina kirjoitti...

Upeita löytöjä!! Hieno tuo kannellinen astia huutokaupasta ja kannu aivan mielettömän hieno. Kyllä olet hyvällä kirpparilla käynyt.

Mukavaa lauantai-iltaa sinulle!

JaanaElina kirjoitti...

Hienoja ostoksia.
Katsoin aiemmasta postauksesta keittiön valkaisua.Millä maalilla maalasit pöydän ja tuolit.Maalasitko telalla.
Meillä olisi aika maalata kans.Vaikka on isännän omat tekeleet ja ei niitä mielellään antaisi maalata.Mutta en nyt anna periksi.Vaikka mökötän.=)

Cecilia kirjoitti...

Ne on maalattu vesiohenteisella täyshimmeällä maalilla. Maalasin leveällä maalisudilla, niitä ristikko osia pienemmällä. Kahteen kertaan maalasin, jäivät sopivan kulahtaneen näkösiksi;) Laitahan kuvia ku on valmista!

JaanaElina kirjoitti...

Oi kiitos
Laittelen kuvia sit kun vähän pehmittelen isäntää tälle valkealle vuosituhanelle.=)

Arja kirjoitti...

Upeita löytöjä:-) Kannu todella kaunis!
Mukavaa sunnuntaita!

Ainosofia kirjoitti...

Kaunista sunnuntaiaamua Tiina <3

Kävin ihastelemassa ostoksiasi :)

Wilhelmiina kirjoitti...

Upeita ostoksia.
kaunista sunnuntaita :)

Ninnu kirjoitti...

Tosi kivoja ja kauniita ostoksia!

LENNU kirjoitti...

Tuo kannellinen astia on tosi hieno löytö.
Mukavaa vappuviikkoa!

Related Posts with Thumbnails