maanantai 15. maaliskuuta 2010

Vanhoja tavaroita

*Ostin melko kauhean kesäkassin 20 centillä, joka tosin oli uusi. Sain siitä rottinki renkaat kassiin minkä aion ommella, kaupassahan nuo renkaat maksavat useamman euron.
Köyhäinhopeaa oleva tarjotin vajaalla kahdella eurolla ja uusin huuto.net ostos ruusu lusikat. Osasta lusikoita askartelen jotakin.Hyllyjä ei koskaan ole liikaa, tämä saa valkoista maalia pintaan ensin ja katson sitten sille sopivan paikan. Rottinki kori on pääsiäis ruohoa varten.Keittiön vitriinin päälle mahtuu vielä jotain... Tämän kaunis Arabian kannu on vanhemmiltani.Vanha helmitaulu oli viime viikon kirppis löydöistä mielestäni paras.
*
Mukavaa maanantai päivää kaikille vierailijoille!
*

6 kommenttia:

Lezzie kirjoitti...

Mä etsiskelen myös noita kasseja joista saisi renkaita. Ne tosiaan maksavat aika lailla normaalisti ostettuna. Kivoja löytöjä muutkin sulla.. Hyvää alkavaa viikkoa!

Ulla-Kristiina kirjoitti...

Kivoja löytöjä olet tehnyt! Helmitaulut ovat nettikaupoissa hinnoissaan, mutta kirpparilta hyvällä tuurilla saa puoli-ilmaiseksi. Hieno tarjotin.

Mukavaa maanantaita!!

maikku kirjoitti...

kaunis arabian kannu! samoin tuo tarjotin!

Minna Perälä kirjoitti...

Hyviä ostoksia!!! Minä myös lukeudun niihin jotka voivat kirpparilta ostaa jonkun tavaran josta käyttää vain osan omiin tuotoksiin. Olen havainnut että esim. helmet,korut ja korvikset ovat paljon edullisempia purkaa ja tehdä uudelleen, kun ostaa askartelukaupasta uusia... Ja sitten lisäbonuksena on tietysti se ekologisuus. Oikein odotan miltä ostoksesi näyttävät tuunailun jälkeen:))

Inspiroivaa viikkoa sinulle!

Saara kirjoitti...

oi, ihan helmitaulu!! Mäkin haluun tollasen... :))

Sirkka kirjoitti...

Olipas hyvä idea irroittaa kahvat ja tehdä niistä mieleisensä!
Hyllystä tulee varmasti ihastuttava ja ainahan sille paikka löytyy.
Helmitaulu on löytö, jihuu!
Arabian kannut on aarteita ja jos rakkailta saatu niin vieläkin enemmän!

Kohta saat laittaa siemet koriin ja hetken päästä ihailla sitä kaunista hyväntuoksuista vihreää ruohoa!

Related Posts with Thumbnails