perjantai 5. maaliskuuta 2010

Aarteitani!

Viikonloppu kukka, lasten muutaman vuoden vanhojen kuvien kanssa, äitini kymmeniä vuosia sitten tekemän pöytäliinan päällä. Wanhoja aarre kirjoja, virsikirja ja katekismus. Näitä kirjoja on muutama lisää, kaikki uskonnollisia. Virsikirjan kansi lähempää jossa kaunis risti. Joni katsoi kirjoja sisältä ja ihmetteli vanhaa tekstiä. Innoissaan olisi näitäkin lukenut, muttei saanut selvää tekstistä.
Tämän kauniin rasian sain siskoltani, sisällä aivan ihana muste kynä!
*
Eilen sain yhden tärkeän asian päätökseen, vihdoin. Vaikka vain väliaikaisesti. Mieli on yhtä aurinkoinen kuin ilmakin!
*
Eilen haettiin lisää valkoista maalia, suteja ja hiekkapaperia. Tietää uudistusta muutamiin juttuihin, niistä sitten myöhemmin lisää. Myös virkattu pieni kokoinen tilkku peitto alkaa olemaan pian valmis. Siitä piti tulla isompi, mutta useammasta kaupasta olen lisää hakenut Novitan vauva lankaa enkä ole löytänyt. Tietääkö joku onko koko lanka merkki lopetettu?
*
Tässä auringon paisteessa on hyvä toivottaa kaikille ihanaa viikonloppua!

8 kommenttia:

Marika kirjoitti...

Ihania aarteita!Kauniita kukkia!
Mukavia maalaus- ja virkkaushetkiä!

Kovia ahkeria tunnutte olevan.Mulla on pää täynnä asioita mitä pitäis ja haluaisin tehä,mutta toteutus tökkii..nooh,hiljaa hyvä tulee.Kai :)

Hannele/Täyttä Elämää kirjoitti...

Vanhat kirjat on kyllä kauniita aarteita! Joskus on itekin mukava lukea vanhaa kirjoitusta, se ei totisesti ole ihan helppoa ;)

Minna Perälä kirjoitti...

Voi miten kaunis kukka! Ja ihanat vanhat kirjat...Minä myös haluaisin maalata valkoisella likimain koko kotimme sisältöineen :)) Muistan että Mr. Bean eräässä jaksossa käytti apuna dynamiittia maalipurkin kanssa:D toimisikohan se ;)))

Aurinkoista viikonloppua!

keijukainen kirjoitti...

Eikös siinä lastenlaulussakin sanottu että kevät toi, kevät toi maalarin (vai oliko se sittenkin muurari...hymyä). Keväällä vaan on pakko saada jotain vaaleaa uutta, ihanaa. Meillä on muuten samanlainen piianpeili. Se on tytön huoneessa ja päällys aivan täynnänsä hevosia!

LeenaJohanna kirjoitti...

Ekaa kertaa kurkistelemassa blogissasi.
Kyllä on kaunista.
Ihana koti sinulla.
Upean tilkkupeiton olet tehnyt.
Taidan kyläillä toistekkin.
Aurinkoista viikonloppua!

maikku kirjoitti...

ihania aarteita!
mukavia maalailuja sinne!!:)
täälä ollut maalusrintamalla hieman hiljasta viimeaikoina..;)

Anonyymi kirjoitti...

Hei, tulin tänne vastaamaan...piianpeilistä, olen saanut sen äitiltäni jo aikaa sitten, enkä kyllä tiedä mistä äiti on sen saanut. Se oli silloin aika heikolla hapella, maalasin sen valkoiseksi. Ja muistaakseni laitatin vielä uuden peilin siihen.

mimmuli kirjoitti...

Hyvä naistenpäivää=) Liityin lukjaksi.

Related Posts with Thumbnails