torstai 11. maaliskuuta 2010

Jonin synttäri kakkuja

*Jonin 8-vuotis synttäreitä juhlittiin kahtena sunnuntaina. Ensimmäisenä sunnnuntaina tarjolla oli kolmea erilaista kakkua. Tämä ruusu kakku on tehty sankarin toiveen mukaan, jossa oli sisällä reilusti kermasta ja mansikoista tehtyä moussea hyydytettynä liivatteella. Päällä ruusuja ja lehtiä jotka tein marsipaanista.
Jonin nimeä kantava suklaa kakku. Pohjassa kaurakeksejä sekä rasvaa. Moussessa kermaa, tuorejuustoa ja suklaata sulatettuna. Päällä suklaa sydämiä ja sankarin nimi suklaalla kirjoitettuna.
Aurinko kakun moussessa kermaa, tuorejuustoa ja appelsiinia mehuna sekä paloina. Pirteän kakun päällä kiille appelsiini tuore mehusta.
Tämä kakku on viime sunnuntailta. Kakkuun tuli sama mansikkainen täyte kuin ruusu kakussa. Päälle tein marsipaanista Tilda tyylisen koristelun, kukkasia ja lehtiä sekä lisänä helmiä. Marsipaani mehiläinen on Jonin uni kaveri, monen vuoden takaa.
*
Siirrän harraste blogistani kakku kuvat tänne koti blogiini. Harraste blogissa jatkossa lähinnä paperi ja digi askarteluja, jotka ovat viime aikoina jääneet melko vähiin.5 kommenttia:

maikku kirjoitti...

hienoja kakkuja! ja varmasti myös herkullisen makusia!

malla kirjoitti...

suloinen tuo ampiaiskakku!!
nyt ihan hävettää mutta tajusin vasta nyt,että sulla on toinenkin blogi!täytyypäs kurkkia sinneki:)

Minna Perälä kirjoitti...

Voi mikä kakkupaakari oletkaan! Upeita ja suussa sulavan näköisiä kakkuja :))

Onnittelut myös päivänsankarille!

Marika kirjoitti...

No ompahan kakut!Upeat ruusut oot tehny!
ja tuo aseman kello on aivan ihana.Oon itekkin haaveillu just tollasesta,mutta meille kun ei passaa mihinkään.. :( Jatkan siis haaveilua.. :D

Kikke kirjoitti...

Voi mitä ihania herkkuja oot loihtinu... ;)!Nam!

Related Posts with Thumbnails