keskiviikko 17. helmikuuta 2010

Olohuone

*
Vihdoin sain synttäri lahja läppärini toiminta kuntoon. Kuvien pelastaminen vanhalta edessä, jos mahdollista. Kamerassa oli tallessa kuvat alku vuodelta. Tässä postauksessa muutama viikko sitten olkkarista otettuja kuvia.Koti pukeutuu kevät ja kesä väreihin pikkuhiljaa. Väreihin joista pidän, vaalean punaista, vaaleansinistä sekä vaalean vihreää. Näissä kuvissa näkyy äitini kutomia ihania räsy mattoja joilla saa aikaiseksi tilda ja mummola tyyliä. Talossamme on yhteisissä tiloissa monet kangaspuut, jos voisin niin menisin sinne myös kutomaan. Olohuone saa valkeaa maalia pintaan tässä keväällä, kun vointi antaa periksi. Ruskeat puu pinnat valkaistaan ;) Talo yhtiössä uusitaan lähiaikoina ikkunat sekä parvekkeen ovet. Valkoiseksi oletan että suurin osa haluaa, ainakin minä.Tiedän että täällä blogissani käy ystäviä, sukulaisia ja tuttavia
olisi kiva lukea myös teidän kuulumisia ja tervehdyksiä ;)Viikonloppuna vietämme vähän etukäteen Jonin 8-vuotis päiviä. Pitää pian alkaa siivous ja leipomis puuhiin. Vanhempani tulevat huomenna, siskoni perjantaina ja Timon puolelta sukua saapuu sunnuntaina.

14 kommenttia:

TIINA P kirjoitti...

Tunnelmallisen näköistä, kodikkaan rauhaisan oloista - voisin siis asua teillä :) Tumman ja vaalean kontrasti kiva.

maikku kirjoitti...

voi, nuo matot on iiihania!!:)

Ulla-Kristiina kirjoitti...

Kiitos vierailusta! Olet vaaleanpunaisen ystävä! Teillä mukava, leppoisa ja varmasti viihtyisä kaunis koti.

Siivous- ja leipomisintoa!!

Sari kirjoitti...

Uteliaisuuttani kyselen heti kun huomasin että sulla on samainen tv-hylly kuin meidän tytön huoneessa niin jääkö suuri rako seinän ja hyllyn väliin kun sehän on kulma systeemi =) eli se siel takana se uloke niin oletteko tehneet sille jotain ? Näyttää vaan niin kivalta tuolla teidän olkkarissa. Mä en ole olkkariin laittanut juuri sen takia kun pitäisi olla kulmassa. =)
Tosi kaunista teillä siellä =)

Anonyymi kirjoitti...

Sinulla on kodikkaan näköinen koti, sellainen lämmin ja kutsuva. Voisi melkein kuvitella istuvansa sohvalla pullakahville:)

LENNU kirjoitti...

Niin kodikasta. Valkoiset arkut ovat kivannäköiset. Suloiset vaaleanpunaiset matot.

Vuokko kirjoitti...

Kodikkaan näköistä. Yritin klikata kuvia suuremmaksi,mutta en onnistunut yhdenkään kohdalla. Näyttäisi seinäpaneeli olevan ihan samaa mallia kuin meilläkin oleskelutiloissa. Ja nyt mietitään sitä,josko tummaksi vahatut paneelit maalattaisiin vaaleiksi. Tumma puu on kaunista,mutta kun sitä on paljon, niin se alkaa myös ahdistamaan. Vaalealla saisi kaivattua valoisuutta lisää :))

Marika kirjoitti...

Yhdyn edellisiin.Mukava,kotoisa,viihtyisän oloinen olohuone.

Mummu-Ruusunen kirjoitti...

Ihanan näköistä!
T: Mummu-Ruusunen

Ainosofia kirjoitti...

Kodikas tunnelma teillä vallitsee.

Eikö olekkin kummallista kun tuttavat eivät kommentoi blogeissa.
Mulla on sama juttu. Tiedän, että moni moni käy muttei koskaan jätä minkäänlaista kommenttia.
Se panee vähän miettimäänkin asioita...

Mukavaa viikonjatkoa :)

Anastasia kirjoitti...

Kodikkaan näköistä teillä. Huomasin akvaarion, mitä asukkeja siellä asustaa? Meillä on myös kaloja, laitoinkin kuvan akvaariosta yhden postauksen yhteydessä.

piiri pieni pyörii kirjoitti...

Ompas kodikasta! Omalla tavallaan toi tumma tasapainottaa tota valkoista, mutta on varmaan kaunis valkoisena!

vanamo kirjoitti...

Meilläkin on äitini kutomia mattoja, enkä ole vielä mistään löytänyt saman veroisia:)

Mukavaa viikonloppua!

Nina kirjoitti...

Ihania kalusteita <3 Haaveilen valkeista ....meillä kaikki kalusteet tummanruskeaa puuta,siinä on urakkaa ne vaihtaa ja osan maalaan itse...hiominen on vaan tooosi tylsää ;)

Related Posts with Thumbnails