torstai 11. helmikuuta 2010

Riippuvuutta...

Eilen oli kovin kiireinen päivä, sain kuitenkin ommeltua sen pussukan mikä pitikin. Sitte puolita päiviltä suuntasin kaupungille lääkäriin ja poikkesin samalla Tiimarin alesta muutaman sisustus jutun. Kuvaa niistä sitten joskus myöhemmin. Sitte vielä lähdettiin Johannan kanssa Linkki kirppikselle, tekemään löytöjä.
.
Innoissani kaikkea kuvaamaan ja laittamaan osaa esille, tänne blogiin... Kun kirjauduin sisään koko kone vaan pamahti ja hajos!!! Nyt täältä Johannan läppäriltä kirjotan, omani meni kait kokonaan rikki. Timo sitä koittaa selvitellä, jos sais sitä kuntoon. Kaks vuotta se sitte kestiki, tuo läppäri.
.
Näin sitä huomaa sitte, että on ihan netti riippuvainen!!! Hiljaiseloa jatkuu täällä blogien puolella, kirjoituksissa ja kommentoinnissa sekä facebookissa ja s-posteissa kunnes saan oman koneen takasin tai sitte uhosin jo äsken että haen uuden!
.
Toivotan kaikille lukijoilleni nyt jo näin etukäteen Ihanaa viikonloppua ja oikein mukavaa ystävänpäivää! Palaan heti kun on mahdollista!
.
Tiina

6 kommenttia:

Titti kirjoitti...

"Pikaista paranemista" koneellesi! Toivottavasti tulee kuntoon!

Anonyymi kirjoitti...

Heipä hei, minulla on kans kone joka koko ajan temppuilee..silloin sitä todella huomaa kuinka kiinni tässä on. Luulen et tääkin kohta hajoaa ku kovalevy pitää välillä ihan hirmu rutinaa. Ja ajatella, että vielä vuosi sitten en tiennyt koko bittimaailmasta mitään! Toivon kovasti, että saat koneesi pian kuntoon.

Ainosofia kirjoitti...

Hei Tiina,
toivotaan, että koneesi temppuilu oli ohimenevää.
Näinhän se tahtoo olla ettei tekniikka edes pysy meidän perässä ;)

Olipa ihana kun pääsin lukemaan tuota sinun lehtijuttuasi. Vau, hienoa!
Muistahan ottaa juttu talteen.

Teillä onkin makee paikallislehti kun meikäkin pääsi sitä selaamaan.

Päivä sai hyvän alun nyt :)

maikku kirjoitti...

meillä on myös kaks läppäriä jo hajonnu, toinen kesti kaks ja toinen kolme vuotta..
joo, ja kyllä tästä netistä on aikalailla riippuvainen.. mitenhän sitä enää pärjäiskään ilman?;)

Marika kirjoitti...

Voihan räkä sitä sun läppäriä! :(
Jospa pian kunnossa..!
Juu,ei sitä enää ilman nettiä pärjää..

Mukavaa loppu viikkoa myös sinulle!

Possumamma kirjoitti...

Toivottavasti saat pian taas tietokoneen käyttöösi! Ja toivonmukaan et menettäny kaikkia koneella olevia tiedostoja!

Meillä kanssa tietokone taas temppuillut viime aikoina-vaan eipähän temppuile enää, sillä syyksi selvisi jälleen kerran ns. troijalainen, eli virus, joka on niin sitkeää sorttia ettei sitä/niitä meinaa saada koneelta pois millään:( Mistäköhän sekin vaan lie taas koneelle tullut, sillä aiemmin niitä tupsahteli aina, ku meni Messengeriin, vaan lopetin ajat sitten sen käytön, jottei niitä tulisi.

Related Posts with Thumbnails