perjantai 13. marraskuuta 2015

Käsitöitä vuoden alusta

Tämän vuoden ensimmäinen käsityö. Siskon jalkoja lämmittämään perussukat Novita Nalle langasta.
Juhannusruusu mattoja ja virkattu takki erilaisista neliöistä itselleni. Mattojen kuteena Jättirätin trikookude joka on todella edullista. Takki on 7 Veljestä langasta.
Pieni pöytäliina on Novitan Kotiväki langasta. Tyttärelle samasta langasta RuisRock toppi. Muistaakseni sää ei oikein suosinut topin käyttöä. Vihreä villatakki on omani, Novita Naava langasta. Takki on koottu erikokoisista neliöistä ja helmassa sekä etukappaleessa pylväsrivejä.
Virkatut laukku ja kaulanauha Novitan huivilangasta. Sain niin halvalla sitä että ostin muovikassillisen. Nämä siitä tuli tehtyä ja loput jäi lojumaan lankakoriini. Tyttärelle jälleen kesätoppi, eri värisenä ja eri mallisena kuin tuo aiempi. Poncho  on omani vaikka (heikkolaatuisessa kuvassa) mallina on tyttäreni. Lanka taas 7 Veljestä mustaa ja kirjavaa. Suurin työ taisi olla helman hapsuissa.
Nyt syksyllä on ollut kova neulonta vimma päällä. Langat on näissäkin Novitan 7 Veljestä,  paitsi alimmaisissa Olga sukissa TeeTee lankaa. Neulonta ja virkkaus into vaan jatkuu. Joululahjoja on vielä tekeillä, niistä sitten myöhemmin kun valmistuvat. 
Mukavaa viikonloppua kaikille blogi vieraille!


Ei kommentteja:

Related Posts with Thumbnails