sunnuntai 9. toukokuuta 2010

Äitienpäivä aamuna...

Reilu viikko viime päivityksestä... Mitätään kamalaa ei ole sattunut, muutamat ovat kyselleet blogissa, s-postilla ja ihan "livenäkin" ;) On ollut kovaa pyöritystä viimiset kolme-neljä viikkoa. Ollaan arvioitu jos pystyisin edes kokeilemaan työhön paluuta. Viikottain on ollut 3-4 eri alojen lääkäri yms. käyntejä. Näin huomaa hyvin kun menoa on lähes joka päivä ettei ole kovin hyvässä työ kunnossa. Voimia ei yksinkertaisesti riitä sitten enää paljon muuhun... Kirpparilla en ole käynyt ja ompelukonettakaan en ole jaksanut nostaa pöydälle ;(
*
Työkokeilun haluaisin aloittaa kesäkuussa, alkavalla viikolla saan varmuuden pääsenkö edes yrittämään. Viime viikolla oli taas myös lääkäri jossa arvioitiin vuoden takaisesta selkä leikkauksesta tullutta vaivaa/vikaa. Fysioterapiaa ja leikkaus siihen syksyllä... En yleensä täällä halua näistä terveys asioistani "puhua", mutta nyt kun täällä on hiljaisempaa ja asiaa on kyselty niin tässä sille asialle vähän selitystä.
Äitienpäivää oltiin eilen vanhempieni luona viettämässä, tälläisen vadelmaisen kakun tein viemiseksi.
Kiitos kaikille blogin vieraille kun olette jaksaneet kommentoida. Koitan parantaa tapani ja päivitellä tätä vähän useammin, edes kertoen mitä kuuluu.
*
Nyt vetäydyn äitienpäivän viettoon ;) Toivotan kaikille äideille samalla
Hyvää Äitienpäivää!


4 kommenttia:

Marika kirjoitti...

Kaunis kakku!
Hyvää äitienpäivää myös sinulle!

Ulla-Kristiina kirjoitti...

Kylläpä olet rumbassa ollut. Paljon ollut menoa.
Toivottavasti pääset aloittamaan työkokeilun, niinkuin toivot.

Hyvää äitienpäivää sinullekin!!

Pia kirjoitti...

Hyvä kuulla, että olet sentään vielä blogilandiassa mukana! Selkäongelmat ovat iso asia hoitoalalla työskenteleville, että toivottavasti saat vähän helpompaa työtä, vaikka sitten vain kokeiltavaksikin.

Myös sinulle, oikealle sokerileipuri/kondiittorille, hyvää äitienpäivää!

Siiri kirjoitti...

Hyvää äitienpäivää täältäkin, hieno on kakku! :)

Related Posts with Thumbnails