lauantai 26. joulukuuta 2009

Joulu tunnelmia

Jouluisia tunnelmia vielä...
Joulu on sujunut kivasti oman perheen kesken. Jouluiset koristeet saavat olla meillä Nuutin päivään asti. Miten se vanha sanonta meneekään: hyvä Tuomas joulun tuopi, paha Nuutti pois sen viepi!

Tykkään että kuusessa on puna-kulta koristeet ja koristeita pitää olla reilusti. Kuusen koristelun hoitaa meidän perheessä lapset.
Rauhallista tunnelmaa eteisessä luo, sininen Wanha pöytä.
Pöydällä pussukkaan sujautettu maljakko kuusen oksineen. Soikealla peili tarjottimella kaksi tuikkiva astiaa tuikkuineen.
Eteisen nurkkaus päivän valossa. Olohuoneen tummalla lipastolla pitsi liina ja jalallinen tarjoilu astia, jolla näin jouluna silkkisiä joulutähtiä. Tonttu patsas on 20-vuoden takaa.Nämä tonttu tytöt olen ommellut Tilda Satumainen Talvi kirjasta, pari vuotta sitten. Tytöt istuvat pikku lipaastolla jonka olen pinta käsitellyt. Olohuoneen arkku pöydillä tuikku asetelma ja takana näkyy
puiset hevoset sekä joulukukka kori.
Joulurauhan julistamisen jälkeen, meillä syödään joulu puuroa.
Puuro kulhot, Pentik.
Pari kuvaa herkku pöydästä.
Kaunis lasinen tarjotin kuvulla, Ikeasta. Sarjaan kuuluu myös pieni soikea ja kulmikas tarjoilu astia. Taustalla näkyy valkoinen hedelmä kori.
Vihreät kuulat ovat kannellisella kristalli tarjottimella. Karkkikepit ja suklaa konvehdit ovat lasi purnukoissa. Ompelin muutaman joulu possun ruoka pöytiä varten, astioiden välissä myös kankaisia pipareita.

Ei kommentteja:

Related Posts with Thumbnails