lauantai 23. tammikuuta 2010

Netti shoppailua

Eilen pitkästä aikaa suoritin vähän netti ostoksia Jotexilta. Harmi vaan ettei kaikki tule kerralla, osa nyt osa maaliskuussa ja viimeinen vasta kesäkuussa.
*
Lisää valkoisia verhoja makuuhuoneisiin, nämä sopii hyvin yhteen Ikean ruusuverhojen kanssa.
Tilasin myös tämän vuodekatoksen, olen sitä muutamissa
blogeissa ihaillut. Ihan varma en vielä ole tuleeko se oman sängyn päälle vai tyttären huoneeseen. Tykkään polttaa kynttilöitä läpi vuoden.
Saan tämän kauniin kynttelikön vasta kesäkuussa.
Kauniin värisiä tuikkivia. Taas uusi valkoinen sängynpeite. Tätä voi käyttää tilkkupeiton kaverina sängyllä.Hylly ja verhotanko yhdessä, tämä tulee eteiseen. Olen tätä aikasemminkin kattonu, olisi kiva keittiöönkin mutta tangon pituus ei riitä. Pyyheteline mutta tähän tulee jotain muuta,
laitan sen samaan tilaan verhotanko hyllyn kanssa.
*
Kaikki kuvat JOTEX

11 kommenttia:

xxxxx kirjoitti...

Moikka Tiina! Tulinkin heti vastavierailulle, onpas sulla ihastuttava blogi täällä;-)mullahan meneekin tovi näitä lukiessa!

Miten kauniita valkoisia unelmia löysit; ja kiitos muuten vinkistä Jotexin suhteen! Olen joskus sieltä jotain pientä tilannut, muttei mulle niitä kuvastojakaan ole pitkään aikaan enää tullut;-) vaan tämännäköinen mallisto kyllä viehättää! Nuo toimitusajat ovat kyllä harmittavat, eikä ole ainoa firma jossa käy noin, valitettavasti;-).

maikku kirjoitti...

kivoja osteluita!
sänkykatos olis aika kiva.. en tiiä käviskö meille..

Mummu-Ruusunen kirjoitti...

Ihania ostoksia. Ihan kaikki minunkin mieleen olisi kovin!! Valkoista sänkypeittoa ja tota verhokatosta varsinkin minäkin hippusin. Ei vaan taida verhokatos luontua kamarin vinojen kattojen kanssa yhteen.
En minä ole mitään kursseja entisöitiin tai muuhun käynnyt ihan vaan alkanut värkkäileen.
Sohvasta löytyy kuva jostain vanhasta postauksesta kun otan kategorioista myydään kohdan ja vierität sivua alas, lisään mitan sinne.

Silvia *Little-White-Cottage* kirjoitti...

Dear Tiina, you have a great blog!!!

regards,
Silvia

LENNU kirjoitti...

Hei Tiina!

Kiitos kun olet tullut lukijakseni, päätinkin tulla heti kurkkaamaan blogiasi, joka onkin ihastuttava.
Tykästyin keittiösi kauniisiin yksityiskohtiin, valkoinen kaappi on söpö ja katosta roikkuva teline (miksi sitä nyt sanotaankaan) on mullakin hakusessa, siihen on kiva ripustella kaikkea nättiä.

Enkelinsiivet ovat kivasti laitettu seinälle vinottain, multa löytyy samanlaiset peilin päälle laitettuna. Ja muitakin enkeleitä näin. Minä tykkään kanssa paljon enkeleistä ja niitä löytyy meiltä joka huoneesta, jopa autostakin.

Kivoja vaaleita unelmia olet löytänyt Jotexilta, minullakin sellainen mielikuva, että siellä on vain hyvin värikkäitä verhoja, täytyypä tutkia uudelleen.

Kiva että löysin uuden blogin, jonne tulla vierailulle.

Lämpöisin terkuin Lennu

Marge kirjoitti...

Heissan!

Kiitos lukijakseni ilmoittautumisesta:)
On aina itsellekin kiva löytää uusia, ihania blogeja:)
Tosi hienoja ostoksia olet tehnyt! Nuo valkoiset verhot oavt kyllä kuin itse kesä:)
"Nähdään" taas! Oikein mukavaa uutta viikkoa sinulle!:)

jade kirjoitti...

You have a wonderful blog - thank you so much, for your lovely comment!!!

Warm greetings from Bavaria, Jade

Possumamma kirjoitti...

Nyt onnistuu kommentointi:)

Mukavia ostoksia. Tympii noissa nettikaupoissa toi, että tavaroita tulee ihan miten sattuu, ja pahimmillaan (/huvittamimmillaan?) on mennyt niin, että on ilmoitettu, että tuote tulee vasta yli vuoden(!) päästä...

MaMMeli kirjoitti...

Ensimmäistä kertaa blogissasi vierailulla:) Ihania ostoksia Jotexista olet löytänyt,täytyypä käydä niiden sivuilla kurkkaamassa löytäisinkö meille jotakin:D

Hannele/Täyttä Elämää kirjoitti...

Huomenta! Ihania juttuja tulossa sulle, alempana olevasta lipastosta tykkään kovasti :) Mukavaa alkanutta viikkoa sinulle!

Marika kirjoitti...

Eka kertaa blogissasi.Mukavalta näyttää..pitääkin palata ajan kanssa lukemaan vanhempia tekstejä :)

Mukavaa alkanutta viikkoa!

Related Posts with Thumbnails